Ginduri ravasite

Just another WordPress.com site

VÎNTU DIN SCOICA MEA… 24 februarie 2016

Filed under: Uncategorized — amyavadanii @ 1:31 pm

102_18781131405852espre acest moment al primului ciclu al anului tînjesc dupa soare si căldură… Sunt atrasă de ocean, ea mă reprezintă în viata mea. Cînd linistea domneste în sufletul meu alerg la scoică si o îndrept către ureche pentru a putea să mă pierd în linistea pescărusilor si a valurilor gălăgioase.

Da, trăiesc departe de aerul oceanic si vînturile ei. Este un lucru ciudat să trăiesti atît de departe de el si totusi aproape în mijlocul apei gălăgioase si spumoase precum e viata .

VIATA – valul care vine si se-ntoarce la mare…din nou si din nou… Marea poate fi un bun calmant si linistitor pt. sufletele noastre dar… sunt momente cînd apa devine sălbatică, pierdută de sub control.

Acesta este vîntul care aduce turbulente!

…precum vînturile turbatice ale inimii omului…sunt oameni care caută pacea,linistea si altii vin să o tulbure prin răutate,egoism,lipsă de respect si iubire. Asta e comparatia mea…am pus cele două elemente cap la cap si am obs. că natura ne poate defini ce fel de oameni suntem si cu cine ne asemănăm.

Marea poate fi netedă ca sticla sau dură si agitata ca vintu…Si aceasta este punctul meu!

Viata este ca marea…cînd vînturile potrivnice lovesc aceasta poate provoca leziuni. Dar…dacă putem întoarce fata si velele noastre contra vîntului putem construi impuls si viteză într-o directie opusă.102_1876

Acesta este dreptul curs pe care Domnul a tras pentru mine!

De ce actionăm socant cînd lucrurile nu merg în conformitate cu planurile noastre?

Nu ne încredem în D-zeu cu toate detaliile din viata noastră.

Oceanul si viata au un reflux si flux… Am meditat încercînd să trag aerul primăvăratic în piept si mirosul ploii care mă face să respir mai profund… Scriu acestea pt. a mă încuraja si încuraja pe acei care fug de vînt. Nu renunta, vîntu aduce o sigurantă, vine în jurul valorii si vă va ajuta pt a propulsa la noul lucru care vine pe drumul vietii noastre.102_1891

Avem nevoie de: AER,VÎNT, APĂ…DUMNEZEU

 

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s