Ginduri ravasite

Just another WordPress.com site

An numit pt. mine ,, An al încrederii” 6 ianuarie 2016

Filed under: Uncategorized — amyavadanii @ 7:12 pm
KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

2016 Anu,, Nu te teme si dă voie încrederii”

1131406387-am trezit în prima zi a anului cu acest simtămînt că pot fi din nou femeia, mama cea puternică de odinioară. Să lupt chiar si cu balaurii pt. ca stiu lingă mine e prezent Domnul iubirii, a dreptătii, a linistii….

Fiind prima făgăduintă al anului am certat ,,TEAMA” să nu se mai cuibărească în sufletul meu, dîndui aripi de aterizare în locul orasului lui pentru a nu se mai întoarce înapoi.

KODAK Digital Still Camera-Domnu mi-a soptit:

12.Amy,am poruncit îngerilor să te păzească în toate căile tale; si ei te vor duce pe mîini, ca nu cumva să-ti lovesti piciorul de vre-o piatră.

13.Fiindcă mă iubesti- de aceea te voi izbăvi, ocroti, căci cunosti Numele meu.

15.Cînd mă vei chema, îti voi răspunde si voi fi cu tine la strîmtorare te voi izbăvi si te voi proslăvi.

16. Te voi sătura cu viată lungă si-ti voi arăta mîntuirea Mea. 

            Psalmi 91:11-16  

 Aflîndu-ma departe de casă ,dorul străpungea inima în bucăti,…stirile frumoase ale acestui anotimp nu corespundeau cu cele de aici, de aceea dorinta era din ce in ce mai mare de a mă afla acolo. Aici ploaia măruntă dar aspră băteau în geam, ca si cum ar dori să-mi facă în ciuda si sa-mi spună o poveste tristă pe care doar eu o simteam, auzeam si de care mă temeam. Asta dă dovadă că si în acest an trebuie să am suficientă credintă pentru a fugi în bratele Sale, în fiecare zi!

Îmi stă înainte un an nou, si parcă nici nu stiu de unde să-l apuc, cum să-i fac fată, si îmi e frică să  dau un răspuns tuturor întrebărilor ce îmi trec prin minte.

Cum să duc lupta împotriva celor răi care vor să mă încoltească si să distrugă din putinul linistii ce a mai rămas în mine si copii mei.

Cum să mă abtin să mu întorc cu aceasi monedă ce mi se oferă?

Cum să îndrept pasii copiilor mei spre o relatie tot mai aproape si mai profundă cu D-zeu si în acelasi timp eu însămi să veghez să nu alunec în păcat?

Cum să găsesc calea cea bună si întoarcerii mele acasă lîngă un om care nu demult a venit în vietile noastre? Cum si cum sunt întrebarile temerii inimii mele.

Cred că ar trebui să botez acest an cum la botezat scriitoarea Anna V. ,, Anul- nu te teme!”

,,Cîteodată nu stii că păsesti dincolo de o usă decît atunci cînd esti deja înăuntru. Si cel mai important aspect nu e camera în care păsesti, deoarece orice etapă sau circumstantă aduce posibilitatea unei adînci bucurii si a unei dureri profunde, iar acestea doua, întotdeauna se împletesc împreună. Aceasta e singura destinatie la care ajungem cu totii si întotdeauna e un duplex- bucuria si durerea coabitează în fiecare etapă a vietii. Si dacă ne legăm tare de El, atît în bucurie cît si în durere toate par si vor fi mai usor de purtat. Îmi trag din nou privirea spre geam ascultînd dansul picăturilor de ploaie ce se contopeau în zgomotul muzicii ce răsuna din camera mea aducînd prin fiecare notă a ei cîte un pic de curaj, încredere, sperantă, pace… în mijlocul stropilor de ploaie si a stropilor de lacrimi ce curgeau pe obrazul meu….    

1131406925imt că puterea nu e la mine pentru a stabili ce va urma, însă am puterea de a accepta…de a încerca să accept cu inima deschisă si senină rîndurile ce urmează a fi scrise pe paginile albe ale povesti lui 2016…

Certitudinea e una singura:peste toate vreau sa fiu mai BLINDĂ,SENINĂ, CALMĂ, ÎNTELEGĂTOARE, SINCERĂ cu ce îmi doresc…. Cît despre planurile anului acesta sunt în construirea încrederii si sper sa fie asa cum am visat si dorit.

blue-glitter-dripping

D4394A5A6A9DCB78B0CD8F9971EAA19B18918-mxvqyv0kxmc

Reclame
 

2 Responses to “An numit pt. mine ,, An al încrederii””

  1. Melania Says:

    Bunul Tată e cu tine… Curaj Amy!

    • amymohorea Says:

      Amin!… de multe ori doresc sa aud galsul, doresc sa imi vorbeasca…doresc sa fiu certata si mingiiata….undeva in mijlocul vietii mele sonorul e mic sau asi spune ca defect pt ca acea unda telefonica sa stricat sau poate ca, numai urechile mele sunt astupate….incerc sa am curaj , sa prind curaj din curaju care mi-a mai ramas….multumesc din inima pt acest indemn


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s