Ginduri ravasite

Just another WordPress.com site

Cum ajut copilul sa descopere talentele ascunse 25 mai 2015

Filed under: Uncategorized — amyavadanii @ 12:01 pm

7

Daca nu-i facem cunostinta cu ele, cum am putea sti daca are talent? E un joc al incercarilor, insa la finalul caruia cu siguranta veti avea de castigat.Un copil care nu se mai satura de desenat are cu siguranta o apetenta catre artele plastice. Pune-i la dispozitie toate cele necesare pentru a-si arata aptitudinile plastice, pentru ca s-ar putea sa ai de-a face cu micutul Picasso. La fel e si in cazul muzicii, daca observi ca micutul tau fredoneaza melodiile de la radio sau bate ritmul din picior, ar putea fi urmatorul Michael Jackson.

GEORGICA MUZICIANGEORGICA PICTOR

Incurajeaza-l si lauda-l la fiecare ocazie. Daca il auzi cantand si nu atinge perfect notele nu trebuie sa incepi prin a-l critica, ci prin a-i lauda demersul. Asta ii va da incredere in sine, iar daca a primit reactii pozitive va dori sa devina mai bun.Dupa ce observam ca avem un copil talentat urmeaza munca de cultivare a lui, atat din partea copilului, cat si din partea noastra.

Intereseaza-te de cursurile din domeniul respectiv la care poate participa copilul si fii atent la progresele pe care le face. Discuta cu profesorul de la cursuri si cautati impreuna atingerea unor noi si noi obiective pentru a face posibila evolutia copilului de la incepator, la novice, si poate, de ce nu, la profesionist.

 

In acelasi timp, studiaza si tu domeniul care il pasioneaza pe micutul tau. Fii la curent cu ce se intampla in aria respectiva pentru a putea identifica o eventuala stagnare a lui sau pentru a observa daca si-a atins pur si simplu limitele.GEORGICA PICTEAZAcollage G 

rFGhjPWmry_jpg

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s