Ginduri ravasite

Just another WordPress.com site

Fii atent la confort! 6 mai 2015

Filed under: Uncategorized — amyavadanii @ 1:03 pm

IMG_7440

Fiti foarte atenti…cine iubeste pe Domnu să meargă în ascultare de El, să tină poruncile Lui, să-L slujească cu toată inima si tot sufletul său.

Iosua 21:5 Sau stabilit în case noi, locuri de munca, de casatorie…cînd viata părea să meargă bine si nu era nevoie să lupte ca înainte…

„Fii foarte atent cu acest confort – nu lăsa fără stăpîn inima ta”

10923580_1521421611472196_2235691997476491544_n

A avea sau nu o casă e problema majora a omenirii si fiecare dintre noi dorim să avem o casă. Nu e rău să ai o casă, însă unii merg mult mai departe, dorindu-si chiar mai multe, iar pentru asta sunt in stare sa fac tot felul de siretlicuri, tot felul de compromisuri si toate astea pt un acoperis deasupra capului, pentru o casă pamintească care în fiecare clipă o poti pierde iar cauzele pot fi multe: cutremure, calamităti sau…una la care eu acum ma gindesc,îndur si sufar…e casa familiala.

Însă există o casă!

O casă în cer pregătită de Mîntuitor, iar aceasta este o CASĂ vesnică pe care nimeni nu ne-o poate lua. Am avut multe planuri pe acest subiect…visam, doream, ma luptam dar…cel mai mult m-am luptat pentru cei care locuiau în ea, dar…greseala a fost ca nu am cautat mai mult sa lupt cu statornicie linga Domnu, cautam sa fac totu prin propriile mele puteri.

Si azi am inteles cu mult mai bine greseala mea:

the_house_built_on_the_rock

Luca 6:48 

Se aseamănă cu un om care,cînd a zidit o casă, a săpat adînc înainte si a asezat temelia pe stîncă. A venit o vărsare de ape si sa năpustit sivoiul peste casa aceea, dar n-a putut s-o clatine,pentru-ca era zidită pe stîncă.

Avem o astfel de casă?Pavel stia:stim în adevăr,că dacă se desface casa pămîntească a cortului trupesc, avem o clădire in cer de la Dumnezeu care nu este facută de mînă, ci este vesnică(2 Corinteni5:1) Au devenit nu numai grabiti,ocupati si plictisiti…dar cei mai multi dintre noi am uitat tinta spre care se dirijează viata.

Tinta finala a vietii noastre este dincolo de pragul mortii….insa decizia trebuie luata aici pe pamant!

18918-mxvqyv0kxmc

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s