Ginduri ravasite

Just another WordPress.com site

Cuvintul anului 2015 3 ianuarie 2015

Filed under: Uncategorized — amyavadanii @ 10:39 am

pentru anul 2014 am ales ca o egoistă multe cuvinte angajamente, care…printr-o furtuna toate le-am pierdut.Adevarul acesta este…am cedat credintei astfel încît inima mea a murit în totalitate sau…poate a înghetat. Dar ajutorul a venit un pic cîte un pic de la minunatii mei prieteni cunoscuti si necunocuti care prin mesajele lor am înteles că starea în care mă aflam mă va topi un pic cîte un pic. Steluta care odata mai licărea se stinse…dar..îngerii credintei, a dragostei, a încrederii, a sperantei, a nădejdii au împrăstiat un pic cîte un pic din magia sclipitoare peste steluta inimii mele.

1131405677cum, dacă ar fi să aleg un cuvînt pe care să-l exersez si să-l tranform în stare în 2015 acesta este,,ÎNCREDERE” …si pe lîngă ele asi mai da forta NĂDEJDII, CREDINTEI, A SPERANTEI SI A IUBIRII.

Am ales acest cuvînt deoarece stiu că de el am nevoie cel mai mult….avînd încredere în puterea cerească pot avea încredere în mine astfel cînd furtunile vin sa nu cedez. Asadar, anul acesta vreau să urc treapta ,, ÎNCREDERII”

.cuvintul anului 2015

Chiar daca anul zburat nu mi-a zîmbit măcar o clipă din pricina furtunilor voi tine capu sus, pentru-că un nou an dăruit de D-zeu mă asteaptă, îmi dă sansa si puterea de a repara sau înlocui răul cu binele.

Am păsit ca de obicei în prima zi din an cu lacrimi,dar.. nu voi cîrti la această durere stiu că aceste lacrimi mă va întări, îmi va da putere să lupt, să lupt cu tot ce îmi oferă viata. Aceste lacrimi de curătire,de îmbărbătare, de luptă si cădere a genunchilor care se întăresc în rugaciune. Am înteles , dacă vreau din tot sufletul să realizez ceva frumos în viata mea anul acesta atunci nu trebuie sa uit cine sunt, ce vreau,pt. ce sunt, ….dar, mai presus de toate nu uit de D-zeu si de faptul că sunt un actor grăbit să iasă din scena tumultoasă a vietii, care acum îsi joacă rolul cel mai important, acela de OM.

CITATUL ZILEI

citatl zilei

Reclame
 

2 Responses to “Cuvintul anului 2015”

  1. ane Says:

    Dorinte, implinite iti doresc!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s