Ginduri ravasite

Just another WordPress.com site

GINDURI SCRISE IN INIMA UNEI FEMEI 1 noiembrie 2014

Filed under: Uncategorized — amyavadanii @ 10:43 pm

14148_10151829149494630_349466860_n

Bărbatule, dacă alegi o mamă pentru copiii tăi, asigură-te că e femeia care ar crește campioni, nu pioni! Și așa avem destule marionete într-o societate care e în secetă de valori.

Trebuie să fii conștient că femeia care-ți stă la braț, poate fi femeia care-ți duce numele mai departe, și că nu orice potențială purtătoare de copii poate fi numită ”mamă”. Am văzut ”mame” mai preocupate de înfățișarea lor, decât de copilul lor. Mai flămânde după bani, încât să vadă pruncul ca pe un lanț care-l leagă pe bărbatul înstărit, de ele. Asta vrei, să ai o femeie care-ți privește copilul ca pe un bancomat?

Femeia pe care tu o curtezi azi, poate fi soția de mâine și mama de poimâine. Mama unui campion, sau a unui pion. Când te gândești că multe din alegerile tale își lasă amprenta asupra societății!

Nu te grăbi și nu alerga spre prima femeie care ți se aruncă în brațe. Gândește cu inima și cu creierul, și nu cu altceva. Lasă timpul să-ți răspundă la întrebările care-ți asaltează viața. Altfel, te vei trezi într-o zi lângă o femeie cu care nu ai aproape nimic în comun, decât un copil, de cele mai multe ori apărut ”accidental”.

Dacă alegi o mamă pentru copiii tăi, asigură-te că e și femeia vieții tale. Că ea e cea care ți-ar privi copiii ca pe o comoară sufletească, și nu una materială. Că ea e femeia pe care ai dori ca fiica ta să o aibă model. Altfel, te vei trezi că trăiești o viață pe care nu ți-ai dorit-o.

Am întâlnit prea mulți bărbați care privesc cu jind la o viață pe care ei nu o au, doar pentru că au ales greșit. Te rog, nu te număra printre ei!

Alege femeia pe care o vezi când închizi ochii și deschizi inima!

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s